Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Připravujeme > Komplexní pozemkové úpravy - úvodní jednání

Komplexní pozemkové úpravy - úvodní jednání



Datum konání:
8.6.2016

Ve středu 8. června 2016 od 16:00 hodin se uskuteční v kulturním domě úvodní jednání k zahájeným Komplexním pozemkovým úpravám v katastrálním území obce. Prezentace účastníků je od 15:30 hodin , viz. pozvánka.

Na tomto jednání budou účastníci seznámeni s účelem, formou a předpokládaným obvodem pozemkových úprav. Bude projednán postup při stanovení nároků vlastníků, případně další otázky významné pro řízení o pozemkových úpravách. Dále bude na dobu provádění pozemkových úprav zvolen sbor zástupců vlastníků, který zastupuje vlastníky. Sbor zástupců následně spolupracuje při zpracování návrhu pozemkových úprav, posuzuje jeho jednotlivé varianty a navrhovaná opatření, vyjadřuje se k plánu společných zařízení, k podaným připomínkám v průběhu pozemkových úprav, k návrhu pozemkových úprav a uděluje souhlas s ustoupením od požadavku na uhrazení rozdílu ceny. Sbor může také před vydáním rozhodnutí stanovit priority realizace společných zařízení.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů