Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Škola > Mateřská škola > Aktuality MŠ > Opékání s rodiči, pyžamový bál

Opékání s rodiči, pyžamový bál



Datum konání:
14.6.2016

V úterý 14.června se sešli na zahradě rodiče, prarodiče a dětí na společném opékání. Předškoláci dopoledne nachystali místo na ohniště - odnosili písek, obložili ohniště kameny, nanosili dřevo, také si vyzkoušeli sekání a řezání dřeva. Počasí se nám vydařilo, každý si opekl párek, děti řádily společně s rodiči na zahradě - zaskákaly si na trampolíně, střílely oštěpem na srnku, hrály fotbal, válely sudy,...Dopěláci si na závěr popovídali u šálku kávy.

Předškoláci a budoucí předškoláci se po rozchodu rodičů vrátili do školky, dali si k večeři buchtu a bábovku, převlékli se do pyžam a mohla vypuknout pyžamová párty. Nechyběly křupky, tanec, soutěže, ani se dětem nechtělo jít spát. Přespání zvládli všichni na 1, nikdo neplakal. Druhý den si přespání chtěla většina dětí zopakovat.

Děkujeme pracovníkům obecního úřadu za dovezení a odvezení stolů a laviček, také děkujeme za zapůjčení a postavení trampolíny.

chystání ohniště zpívání s kytarou opékání
opékání skákání na trampolíně posezení
pyžamový bál tancování prolézání žebříkem
prolézání žebříkem tancování s balónkem dobrou noc
     

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů