Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Úřad > Úřední deska > INFORMACE pro RODIČE

INFORMACE pro RODIČE



Vyvěšeno: 11. 3. 2020
Sejmuto: 25. 5. 2020

ZÁPIS  DO MATEŘSKÉ ŠKOLY

Zápis dětí do mateřské školy proběhne v termínu od 2. května do 16. května 2020 bez přítomnosti dětí. Bližší informace a formulář žádosti naleznete na podstránce Mateřská škola – Informace rodičům.

 

ŽÁDOST O OŠETŘOVNÉ

Bližší informace k Žádosti o ošetřovné včetně odkazů na potřebné formuláře naleznete na podstránce Základní škola – Informace rodičům nebo přímo na stránkách České správy sociálního nařízení.

 

ZÁPIS  DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY

Zápis do 1. ročníku místní školy proběhne v termínu od 1. dubna do 15. dubna 2020 bez přítomnosti dětí. Bližší informace naleznete na podstránce Základní škola – Informace rodičům.

 

 

UZAVŘENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY

Na základě usnesení vlády ČR a vyhlášení Nouzového stavu rozhodla rada obce o uzavření Mateřské školy v Jakubově od 17.3. do odvolání. V případě odůvodněného zájmu pracujících rodičů, kteří nemají možnost zajistit hlídání dětí jiným způsobem, je rada obce připravena uzavření mateřské školy přehodnotit. Rodiče mohou svůj požadavek sdělit na obecní úřad.

 

UZAVŘENÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLY

Na základě mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR a vyhlášení Nouzového stavu se zakazuje osobní přítomnost žáků na základním vzdělávání v základních školách. Proto bude i základní škola v Jakubově od pondělí 16. 3. 2020 až do odvolání uzavřena. Více informací je na stránkách školy.

 

OMEZENÍ PROVOZU KULTURNÍHO DOMU

Z důvodu Mimořádných opatření a vyhlášeného Nouzového stavu a částečně i z důvodu probíhajících oprav sociálního zařízení jsou všechny kroužky pro děti, cvičení  a další aktivity na sále kulturního domu do konce dubna 2020 zrušeny.

Děkujeme za pochopení.

 

Ing. Miroslav Kabelka

starosta obce


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 31. 05. 2020 23:46